Szakítás után

Friss topikok

Linkblog

Ha elhagyott a volt Kedvesed, akkor napi szinten valószínűleg újra és újra megkérdezed magadtól:

"Hogyan szerezzem vissza az Exem szakítás után?"
"Mit tehetnék azért, hogy az Exemet visszahódítsam?"
"Milyenek a visszaszerzési esélyeim?"
 
Az 1. hiba, hogy nem tudsz megálljt parancsolni az érzelmeidnek.
 
Teljesen érthető, ha szakítás után nyomottnak, frusztráltnak és szomorúnak érzed magad. Nem telik el egy perc se a nélkül, hogy ne az Exedre gondolnál és a szép emlékek hirtelen feltörnek belőled. Vannak olyanok, akik dühvel és mérgelődéssel reagálnak ezekre a gondolatokra. Az érzéseink jönnek, mennek, nem tudunk nekik parancsolni és néha tehetetlenek vagyunk velük szemben. Ilyen eseteknél nagyon fontos, hogy megtanuljuk az érzéseket kontrollálni.  A negatív érzéseinket pozitívra kell cserélnünk.
 
Hogy értsed: Ha az Exedet vissza akarod szerezni,  pozitívan kell vele viselkedned. A pozitív hangulatú emberek általában érdekesek és vonzóak - ilyen színben szeretnél te is feltűnni ugye, ha nem tévedek? Senki sem akar egy bőgőmasinával, de még kevésbé egy dühöngő fúriával foglalkozni. Ebben az esetben tudsz az egyik legjobban eltörpülni az Exed szemében.
 
Hogyan kaphatod vissza az Exed - 2. hiba:
 
Ezek a hibák egészen tipikusak és szinte mindenki elköveti őket. Egyszerűen ezek mélyen ott lappanganak az emberi természetben:
 
Mert az Exedet feltétlenül vissza szeretnéd kapni és attól félsz, hogy nagyon eltávolodik tőled, ezért rendszeresen keresed vele a kapcsolatot. Felhívod őt, sms küldesz vagy egyszerűen csak azt adod be neki, hogy a találkozásotok a "véletlen" műve. Talán még jó cselekedetként is próbálod elkönyvelni azt, hogy a kapcsolatotokról és más dolgokról beszélgessetek.
 
DE így teljesen elásod magad előtte!
 
Az első időkben kerüld az Exeddel való kapcsolatot. Nagyon fontos ugyanis, hogy újra összeszedd magad és a szó szoros értelmében újra vonzóvá válj számára. De erre nem vagy képes, ha állandóan amikor rá gondolsz depresszióba zuhansz. Most minden erődre szükséged lesz.
 
Tehát hogyan is hódítsd vissza Őt?
 
- Először is szakítsd meg vele a kapcsolatot
- A leggyakrabban előforduló hibákat kerüld el (pl.: lásd fentebb)
- Egy önfejlesztő programban vegyél részt
- Az ismeretek birtokában egy jól átgondolt stratégiával hódítsd vissza az Exedet
 
Ha további hasznos információt szeretnél megtudni az Exed visszahódításával kapcsolatban szakítás után, akkor kattints ide:
 

Címkék: szakítás újra együtt szakítás után visszaszerzem az exem ex visszahódítása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitasutan.blog.hu/api/trackback/id/tr203350174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása