Szakítás után

Friss topikok

Linkblog

"Soha többé!" A legtöbben ezt hangoztatják, azonban amint a kockázat megszűnik mégis újra felfrissítik a kapcsolatukat az Exükkel szakítás után. Mások viszont állandóan azt bizonygatják, hogy nem tehetnek annál jobbat, mint adnak egy újabb esélyt az Exüknek. Ezért szakítás után nagyon sok pár próbálja meg újra együtt.  Hogy mennyire nehéz helyzetben vagy, az leginkább a körülményektől és a szakítás okaitól függ.

Akkor nézzük, hogy milyen idokkal veheted fel újra a kapcsolatot az Exeddel:
 
Sok elsődleges oka lehet annak, hogy újra megpróbáljátok együtt, ilyen lehet kezdetben az unalom, hirtelen minden a nyakadba szakad és egyedül kell helyt állnod. Nincs újabb partner kilátásban, aztán feltűnik a régi párod teljes fényében. Egyeseknél még az is előfordul, hogy az Exük körberajongja őket és hirtelen rájuk törnek az érzések. Sokan összekeverik a szeretettel, azonban vannak olyanok, akik gyakran azzal magyarázzák ezt a dolgot, hogy így fejlesztik magukat mások visszahódítására, ezért kihívásként tekintenek erre. Ugyanis két egymástól különböző emberben legtöbbször máshogy bontakozik ki az egyedüllétre vonatkozó viselkedésminta. Akik eddig lusták voltak sportolni, azok most rendszeresen járnak kocogni, mások pedig előkapják a szekrény aljából a szexi cuccaikat és azokban feszítenek. Ezekkel könnyen újra fel tudod kelteni az Exed érdeklődését.
 
Az Exed gyakori ígéretei és törekvései arra ösztönöznek téged, hogy újra közel engedd magadhoz. Hiszen Ő teljesen megváltozott és mindent megtesz azért, hogy többé ne legyenek ilyen nagy összetűzések... Azonban ez a változás sajnos többnyire nem tart sokáig. Újra együtt vagytok, de a kapcsolat ismét leromlik, mert a legtöbben visszatérnek a régi "jól bevált" magatartásmintájukhoz. Aki eddig futott, az felhagy vele és újra csak ül a pamlagon, mint egy zsák krumpli, a szexi cuccok pedig ismét visszakerülnek a szekrény mélyére. Természetesen a régi nehézségek sem maradnak már véka alatt. Minden újra a régi - a következő nagy összeomlásig...
 
Mikor működik a dolog és mikor nem:
 
Egy sikertelen kapcsolat újrakezdése alapjában véve értelmetlen, ha a személyes különbségek miatt vagy az egymás iránti érdeklődés megszűnése és a közös alap hiánya miatt fut zátonyra. A legjobb szándékotok és törekvéseitek, amiket ebbe a "vállalkozásba" fektettek bizonyos idő után újra hajótörésre van ítélve. Tehát ha a mélyen fekvő okokat nem tudjátok megszüntetni, akkor nincs értelme az újrakezdésnek.
 
Akkor lobbanhat leghamarabb újra lángra a szerelem, ha külső körülmények szóltak bele, de a kapcsolattal szembeni hozzáállásotok hasonló. Ha például a gonosz mostoha már meghalt, aki eddig párod életét keserítette, akkor újra harmonikus párt alkothattok, és ismét boldogan egyengethetitek az utatokat.
 
Összegzésképpen:
 
Akkor van értelme szakítás után, hogy visszatérj az Exedhez vagy nincs? Sokan a szívükre hallgatnak - és ez jó is így. A legtöbb dolgot magadnak kell megtapasztalnod az életben azért, hogy az elkövetett hibáidból tanulj. Ahogy Konfuciusz mondta: "Ha hibázol és nem javítod ki, akkor követed el igazán a hibát."
 
Ha maximális sikert akarsz elérni a visszahódítással kapcsolatban, akkor ezt mindenképpen látnod kell, mert így:
 
- a különböző nehézségeket könnyebben fogod venni,
- sokkal hamarabb túljutsz a szakítás utáni depresszión,
- megtudhatod mit kell tenned,
- mit ne tegyél semmiképpen se,
- és ha betartod a leírtakat, akkor az Exed vissza fog térni hozzád.
 
Kattints ide:
 

Címkék: szakítás újra együtt szakítás után exed visszahódítása

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitasutan.blog.hu/api/trackback/id/tr653394349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása