Szakítás után

Friss topikok

Linkblog

Akit a szerelme frissen hagyott el, annak gyakran csak egy kívánsága és gondolata van: hogyan kaphatnám Őt vissza?

Csak egy a bökkenő: a vágyakozás önmagában nem segít.
Éppen ellenkezőleg, minél jobban együtt akarsz vele maradni, annál inkább a "menekülő" szerepébe kényszeríted őt.

Pontosan a szakítás utáni kezdeti időkben űzzük el leginkább az exünket az utána való loholással, ezzel sarokba szorítva őt. Éppen ezért, ha kezdetben kevesebbet teszünk, többet érünk el!

Tehát akkor, hogyan szerezheted vissza az Exedet:


Mindenek előtt ajánlom, hogy a kapcsolattól (majdnem teljesen) állj el.
Ezáltal a partnereddel, akit vissza szeretnél szerezni tegyél három egyértelmű dolgot:

1. Vedd komolyan a szakítást és fogadd el a döntését.

2. Nem szükségszerű, hogy volt kedvesed továbbra is távolságtartó legyen veled. Ahogy imént beszéltük, hogyha leállsz a zaklatásával, úgy az Exednek már nem kell azon ügyködnie, hogy téged továbbra is távol tartson. Meg fog könnyebbülni, mivel senkinek sem öröm, ha egy számára fontos embert el kell taszítania!

3. Mutasd meg a volt párodnak, hogy te is tovább tudsz élni nélküle. Ha ezt megtapasztalja, akkor az egy rendkívül fontos lépés ahhoz, hogy az esélyeid megnőjenek arra, hogy visszakaphasd Őt.

Talán nem fog tetszeni, hogy emiatt "szünetet kell tartanod", egyedül leszel és még egy darabig nem kaphatod Őt vissza. Ez érthető. Ezért a szünetet a saját egyéni helyzetedhez kell igazítanod, a "szünet" alatt nem leszel tétlen, az alábbi kérdésekre kell választ találnod:

Mi vezetett a szakításhoz? Melyikőtök szakított?
Fel akarta venni veled a kapcsolatot? vagy menekül előled? Van már egy új személy az életében? Mennyire akarod tulajdonképpen az Exedet visszaszerezni? Először is ha ezekre a kérdésekre sikerült választ adnod, kifejleszthetsz egy egyéni stratégiát, ami a te speciális helyzetedben segít.

Hogyan lehettek újra együtt?

Röviden összefoglalva: ebben a helyzetben ha szükséges (és ez legtöbbször szükséges) a kapcsolatot kerüld az Exeddel, mert  ebben az időszakban a kisebb hibák és buktatók is végzetesek lehetnek a sikeredet illetően. Ráadásul a kapcsolat fontos kérdéseit ki kell elemezned. Aztán áttérhetsz arra, hogy a passzív megfontoltságból kilépsz és
egy "aktív szakaszra" térsz rá. Még itt fontos megemlítenem, hogy meg kell erősítened a vonzó kisugárzásodat. Kevésbé számít a külső megjelenés  (persze az is fontos!), de mindenek előtt, az hogy elindulsz a személyiségfejlődés útján, miközben aktívan érdeklődsz iránta, fel fog ébreszteni benne egy erős vonzalmat feléd.

Ha ezek után még mindig vissza szeretnéd szerezni Őt, akkor alakíts ki okosan és ügyesen egy olyan helyzetet, aminek már nem tud ellenállni.
Jó esélyed van, hogy rá fog harapni!Fontos, hogy ne rögtön a régi lemez kerüljön elő, hanem úgy alakítsd a találkozást, hogy az új és izgalmakkal teli legyen.

Remélem, hogy a tanácsaim nagy része ösztönzőleg hatott rád.

Ha részletesen szeretnéd megtudni,

- hogy mit tegyél a különböző helyzetekben
- hogyan reagálj, ha Ő keres meg téged
- hogyan növelheted az esélyeidet arra, hogy újra a karjaidba zárhasd őt
- mi az, amit TILOS tenned, mert elveszítheted Őt ÖRÖKRE!

INGYENES segítséget itt találsz:


http://www.VisszaSzerzemAzExem
.hu
 

Címkék: szakítás után szakítás után újra együtt szakítás után újrakezdés szakítás után visszaszerezni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakitasutan.blog.hu/api/trackback/id/tr552669210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása